OMV otvorio prvi EuroTruck benzinski servis u Hrvatskoj

Bez autora
Jan 18 2011

Austrijska energetska grupacija OMV otvorila je u Velikoj Kopanici kraj Đakova prvi OMV EuroTruck servis u Hrvatskoj. Iz OMV-a pritom ističu kako žele postati jedan od vodećih partnera autoprijevoznika u rastućem segmentu Komercijalnog cestovnog prijevoza (CRT). Mreža benzinskih servisa pod imenom OMV EuroTruck – pokrenutih u Austriji 2007. godine – sada se širi i u Hrvatskoj te autoprijevoznicima nudi visokokvalitetne proizvode i usluge dostupne 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Iz OMV-a poručuju i da će se cijela mreža od trenutno 22 OMV EuroTruck servisa narednih godina proširiti na 45 lokacija uz glavne srednjoeuropske cestovne pravce. OMV EuroTruck paket proizvoda i usluga autoprijevoznicima sastoji se i od široke palete usluga koje uključuju detaljan pregled prodaje, online upravljanje karticama i rutama te povrat PDV-a. Kupci dobivaju pritom pojednostavljenu administraciju i optimizaciju troškova.

OMV otvorio prvi EuroTruck benzinski servis u HrvatskojAustrijska energetska grupacija OMV otvorila je u Velikoj Kopanici kraj Đakova prvi OMV EuroTruck servis u Hrvatskoj.

Iz OMV-a pritom ističu kako žele postati jedan od vodećih partnera autoprijevoznika u rastućem segmentu Komercijalnog cestovnog prijevoza (CRT). "Mreža benzinskih servisa pod imenom OMV EuroTruck – pokrenutih u Austriji 2007. godine – sada se širi i u Hrvatskoj te autoprijevoznicima nudi visokokvalitetne proizvode i usluge dostupne 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu", navodi se u priopćenju kompanije. Iz OMV-a poručuju i da će se cijela mreža od trenutno 22 OMV EuroTruck servisa narednih godina proširiti na 45 lokacija uz glavne srednjoeuropske cestovne pravce.

OMV EuroTruck paket proizvoda i usluga autoprijevoznicima sastoji se i od široke palete usluga koje uključuju detaljan pregled prodaje, online upravljanje karticama i rutama te povrat PDV-a. Kupci dobivaju pritom pojednostavljenu administraciju i optimizaciju troškova.

"OMV EuroTruck autoprijevoznicima pruža potpunu uslugu koja pojednostavljuje poslovanje i dostupna je na mnogim lokacijama kako bi se oni mogli potpuno posvetiti svom primarnom poslu. Naš posao je da ih zadržimo na cesti", rekao je Steen Frederiksen, rukovoditelj OMV-ovog poslovanja za komercijalni cestovni promet, povodom današnjeg službenog otvaranja OMV EuroTruck benzinskog servisa u Velikoj Kopanici.

Na OMV EuroTruck benzinskim servisima kupci ne plaćaju gotovinom, već OMV EuroTruck Card karticom ili drugim ROUTEX karticama za gorivo. Terminali za plaćanje na tim benzinskim servisima opremljeni su vezom s OMV-om za online autorizaciju, stoji u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik